Önemli Bilgi!

Lütfen Tablet'inizi yan çeviriniz. Web sitemiz bu modda daha düzgün görüntülenecektir.

 
 
 
Norm Sanat Galerisi

Norm Cıvata San. ve Tic. A.Ş. Sanayi sektöründeki yurtdışı ve yurtiçi çalışmalarında ülkemizde sanatçı ve sanat politikasına katkıda bulunmak adına İzmir'in sanayi sektörünün toplandığı A.O.S.B. ‘sinde Norm Resim ve Sanat Galerisini oluşturarak bu bölgede çalışanlara sanatçılara hizmet etmek amacıyla 2003 Nisan ayında hizmete başlamıştır.

Düzenlemiş olduğu ve düzenleyeceği sergilerle yurtiçi ve yurtdışındaki tüm sanatçılara hizmet vermekten gurur duymaktadır. Ayrıca sanat eğitimi almak isteyen yetişkinlere, akademilere hazırlık amaçlı kursları da düzenlemektedir. Bu kurslar; akademik çıkışlı, sanatsal kimliğini koruyan ve sürdüren eğitmenler eşliğinde yaz kursları ve kış kursları olarak devam etmektedir.

Galerimiz iki katlı olup, büyük toplantı salonu, özel konsinye bölümü, resim atölyesi ve dinlenme odasıyla çağdaş bir mekana sahip olma özelliklerini taşımaktadır. Ayrıca yapay ve doğal ışıklandırması, eserlerin sunumu, iklimli havalandırması, arşiv ve kütüphane, deposu ve çevre düzenlemesiyle katılımcılarımıza hizmet vermektedir. Galerimiz her türlü sanatsal aktivitelere, sanat izleyicilerine ve sanatçılarımıza ücretsiz olarak programlanmaktadır.

Şu ana kadar 20 ye yakın, Atölye Gruplarına, Halk Eğitim Merkezleri,
Özel sergi, Yağlı Boya ve Kişisel sergilere açılmıştır.

Bu yıl Ege Bölgesi Sanayi Odası tarafından İlk kez verilen Kültür, sanat ve spor alanında önemli katkılarından dolayı Norm Sanat Galerisine 9 Eylül 2006 İzmir Atatürk Kültür Merkezinde yapılan Ödül Töreni ile Ege Bölgesi Sanayi Odası Meclis Başkanı

Sn. Ender Yorgancılar tarafından Norm Sanat Galerisine Sanata katkılarından dolayı özel ödül olarak Norm Cıvata A.Ş. Yönetim Krl. Bşk. Sn. Nedim Uysal‘a verilmiştir.

Ekim 2007 tarihinde yeni dönem için Sn. Gültekin Yıldız ile çalışılacaktır.

1949 Yılında Küçüksöbeçimen’de doğan sanatçı, sanat eğitimini Gazi Eğitim Enstitüsü Resim-İş Bölümü Grafik Dalında yaptı. 1995 yılında lisans tamamladı.

Uluslararası Plastik Sanatçılar Derneğine üye olan ve İzmir’de bu derneğin şubesini kurmada görev alan sanatçı Devlet Sergileri, Yarışmalı sergiler olmak üzere çok sayıda karma sergilere katıldı. Yirmiye yakın kişisel sergi açtı. Devlet Ödülü dahil olmak üzere çeşitli ödüller aldı. Eseleri iş bankası, Başak Sigorta, Esbank, Kültür ve Turizm Bakanlığı, İzmir Resim ve heykel Müzesi vb. Kuruluşların, yurtiçi ve yurtdışı koleksiyonlarda yer aldı.

İzmir Resim ve Heykel müzesi Müdür yardımcılığından 2003 yılında emekliye ayrılan sanatçı çalışmalarını Küçükyalı’da kurmuş olduğu kendisine ait olan İmbat Sanat evinde sürdürmektedir.

http://www.normsanat.com/

info@normsanat.com

Ankaralı resim sanatçılarının Norm Sanat Galerisi’nde açtığı karma sergi beğeni topladı...

http://www.turkıshpaintings.com/ sanatçıları İzmir de ağırlandı.

 
Norm Group Norm Civata Norm Somun Uysal Makina Nedu Kalıp Standart Civata Norm Bursa Vissart Europe Best Kale Civata
 
 
NORM BURSA Birleştirme Elemanları ve Konstrüksiyon San. Tic.A. Ş Nilüfer Organize Sanayi Bölgesi 208 Sk. No:10 Nilüfer, Bursa
Telefon : + 90 (224) 411 00 45 (PBX) Fax : + 90 (224) 411 00 46